zaterdag 28 januari 2006

Chinese PSP-kloon

Grappig; een kopie van een PSP, de bekende Play Station Portable. Het is meer een uitgebreide mp3 en mp4 speler dan dat je er mee kunt gamen...


GadgetZone.nl | Chinese PSP-kloon van JXD: "Het Chinese merk JXD baarde enkele weken geleden opzien met een kloon van de Sony PSP. Niemand dacht waarschijnlijk dat deze namaak-PSP ooit in Nederland verkrijgbaar zou zijn, maar webwinkel RHISC, die ons eerder al de JXD900 liet testen, haalde hem naar Nederland en wij mogen hem nu nader inspecteren.

De JXD683 (189 euro) is een stuk kleiner dan de PSP en lijkt op het uiterlijk na in de verste verte niet op het apparaat van Sony. Het is ook eigenlijk meer een compacte mediaspeler dan een portable game console.

De specificaties zijn in ieder geval vrij aantrekkelijk, met een TFT lcd-scherm (260.000 kleuren, 320 x 240 pixels), 2 megapixel camera, 512MB geheugen, SD-kaartslot, line-in, TV-out, 30 games, kalender, ingebouwde luidspreker, FM-radio, webcamfunctie en voice-recorder.

Het apparaatje kan video opnemen - via camera of line-in - en afspelen in mp4- en asf-formaat. Ook kan de JXD683 overweg met de audio-formaten mp3, wma en wav, en met jpeg-fotobestanden."

Geen opmerkingen: