vrijdag 19 januari 2007

Gratis Internet en hard- en software voor het Onderwijs

Dat zal het in onderwijs gespecialiseerde IT-bedrijf SchoolDesk op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2007 bekendmaken.

SchoolDesk-gebruikers betalen een vaste prijs voor onbeperkt gebruik van IT-faciliteiten, maar vanaf volgende week kunnen ze ook eenvoudig per minuut gaan betalen! De apparatuur, corresponderende software, onderhoud en beheer, veilig, snel en betrouwbaar Internet, websitehosting en een clean e-mail account is allemaal GRATIS.

Het lijkt op een abonnement voor mobiel bellen met een vast aantal belminuten, waarbij je gratis het nieuwste toestel mag uitzoeken. Met dit verschil dat SchoolDesk-gebruikers die per minuut bellen dat mobieltje ook voor niets krijgen.

SchoolDesk is in het Nederlandse onderwijs de eerste IT-aanbieder die hiermee komt. Het bedrijf garandeert dat er géén verborgen meerkosten zijn en wil met deze bijzondere stap professionele IT voor elke school betaalbaar maken.

Voor veel scholen zijn de kosten van goede hardware en software, onderhoud en beheer te hoog, zeker wordt gekozen voor het traditionele concept van een locale server met pc's.

Bij SchoolDesk delen scholen ruimte op een externe server die via een snelle en veilige verbinding met behulp van thin clients wordt gebruikt.

Dit in Nederland onvergelijkbare concept maakt individueel onderwijs, leren op afstand en thuiswerken eenvoudig. SchoolDesk is verder als enige in de markt ISO-gecertificeerd en zorgt ook als enige aanbieder voor digitale differentiatie.

De nieuwe SchoolDesk-formule wordt voor het eerst gepresenteerd tijdens de NOT in Utrecht (23 tot en met 27 januari).

SchoolDesk geeft daar ook gelijk de aftrap voor een nieuwe marketingcampagne met als insteek 'Niet te vergelijken'.

SchoolDesk heeft voor zijn vooruitstrevende concept internationaal al diverse prijzen ontvangen. Met de huidige insteek bewijst de gespecialiseerde dienstverlener opnieuw zijn voortrekkersrol in de wereld van onderwijs en IT.

Geen opmerkingen: