woensdag 31 januari 2007

The Real Windows Vista

Vista is uit en is inderdaad prachtig, je moet dan wel een snelle videokaart hebben. Maar wacht even, gaat deze film wel over Vista???

4 opmerkingen:

Raoul Teeuwen zei

Lachuh Harry ... Mijn vrouw heeft sinds de Kerst een MacPro en is helemaal verliefd. Ze heeft het nu zelfs over dat ze een Mac Desktop wil ... Gekker moet het niet worden ... Zometeen wil ze ook nog een iPhone ;-)

Jeroen van Beijnen zei

Mmmmm,
Dat maakt de keuze tussen een windows of mac machine wel makkelijker. Voor de gelikte interface van OSX hoef ik het nu niet meer te doen.

Florina Blokland zei

Inderdaad: dikke pret hoor, met een iMac! Sinds september 06 heb ik er één. Ik maak met Garageband maar ook vodcasts. En dan in combinatie met de nieuwe video iPod kun je heelleuke, interactieve dingen voor leerlingenn (en docenten!!)in elkaar knutselen. Al dan niet i.s.m. Quicktime Pro.
En zoals Pierre Gorissen al eens eerder aangaf in zijn edukasts en geschreven beoordelingen over het maken van podcasts: dit werkt schitterend.
Ach, het feit dat topmannen bij Microsoft zelf op een Mac werken zegt toch genoeg?

Groet!

elke zei

Nou Vista Tiger heeft ingehaald (nou ja, een beetje dan) zit ik te dubben: overstappen op Leopard of blijven tijgeren. Voor PC zijn Tiger-mogelijkheden kennelijk nog revolutionair genoeg. Dus voor de 'wow' hoef ik het niet te doen ;-)