woensdag 24 januari 2007

SchoolDesk introduceert nu ook 'het intelligente printen'

Torenhoge printkosten op school en niet weten hoe dat komt? Dat is nu verleden tijd, want SchoolDesk introduceert 'het intelligente printen'. SchoolDesk maakt de printkosten inzichtelijk en beheersbaar met SchoolDesk SmartPrinting. Dit unieke concept wordt geïntroduceerd tijdens de NOT 2007 in Utrecht.

Scholen betalen bij SchoolDesk SmartPrinting uitsluitend voor het aantal gemaakte kopieën. Het contract met SchoolDesk wordt per school ingevuld afhankelijk van het gewenste printvolume en serviceniveau en de gewenste looptijd.
Een top-printer van HP houdt foutloos bij hoeveel pagina's worden geprint en door wie. Door het aantal kopieën per gebruiker te maximeren is het mogelijk om de printkosten nauwkeurig te monitoren en desgewenst structureel bij te stellen.

Gebruikers van SchoolDesk SmartPrinting kunnen verder via een beveiligde webportal ten allen tijde de overzichten van het gebruik inzien, een service call plaatsen en voorraden bijbestellen. Zo kan geld en tijd worden bespaard en is voorraadbeheer op locatie niet langer noodzakelijk.

SmartPrinting is een aanvullende service van SchoolDesk, het meest innovatieve IT-concept voor het onderwijs. Bij SchoolDesk delen scholen ruimte op een externe server die via een snelle en veilige verbinding met behulp van thin clients wordt gebruikt.
Dit in Nederland onvergelijkbare concept maakt individueel onderwijs, leren op afstand en thuiswerken eenvoudig.

SchoolDesk is verder als enige in de markt ISO-gecertificeerd en zorgt ook als enige aanbieder voor digitale differentiatie.
SchoolDesk-gebruikers betalen een vaste prijs voor onbeperkt gebruik of ze betalen per minuut. De rest is kosteloos. Hard- en software, onderhoud en beheer, veilig, snel en betrouwbaar internet, één website per school en een clean e-mail account per werkplek zijn allemaal gratis.

SchoolDesk heeft voor zijn vooruitstrevende IT-concept internationaal al diverse prijzen ontvangen. Met de huidige aanvulling in de vorm van SmartPrinting bewijst het Limburgse bedrijf opnieuw zijn voortrekkersrol in de wereld van onderwijs en IT.

Zie ook: www.schooldesk.nl

Geen opmerkingen: