vrijdag 9 maart 2007

3 april: Didactiek en ICT Congres te Ede

Op 3 april is er weer het Didactiek en ICT Congres te Ede. Dit keer een speciale Lustrumeditie en natuurlijk zal HET ICT-Café bij dit congres aanwezig zijn. We laten u diverse didactische Apple-software zien. Ook kunt u zelf e.e.a. uitproberen en ons team staat klaar om vragen over deze software te beantwoorden. We tonen o.a. Comic Life en Parallels. Kijk op de website van het congres en meld je aan!

Didactiek en ICT Congres

- Lustrumeditie -

dinsdag 3 april 2007

in De Reehorst in Ede

- Voor po en vo -

Het Didactiek en ICT Congres staat geheel in het teken van de daadwerkelijke integratie van ict in de lespraktijk. Wat kun je als leraar dóen met ict in de klas? Dat is waar het om draait!

Op dinsdag 3 april kunnen u en uw collega’s daarom een inspirerend conferentieprogramma bijwonen, in combinatie met een informatiemarkt. En veel opsteken over de didactische toepassing van ict in uw lessen.

Iedere deelnemer krijgt gelegenheid om drie workshops te volgen en om de informatiemarkt te bezoeken. De workshoptitels en -inhouden worden op deze website geplaatst, zodra ze bekend zijn.

Op veler verzoek

Op veler verzoek keert Rob Creemers, trendwatcher, terug als keynote spreker. Zijn keynote speech tijdens het Didactiek en ICT Congres in 2005 kreeg van bezoekers een gemiddelde waardering van 8,5! Maar... hij komt niet alleen, hij neemt zijn broer Marcel Creemers mee! Marcel Creemers is onder meer hoogleraar aan de VU en zal voor het nodige weerwerk zorgen in een bijzondere sessie. De gebroeders Creemers zullen deze sessie van vijf kwartier tweemaal verzorgen. Titel: ‘Creemers vs. Creemers’

1 opmerking:

Fons van den Berg zei

Ik kom zeker even langs om even IRL kennis te maken.