maandag 16 april 2007

Slim zoekt systeembeheerder / webmaster

Door de continue ontwikkeling van markt en organisatie zijn de bedrijfssystemen van SLBdiensten en Slim! regelmatig aan wijzigingen onderhevig.

Als Systeembeheerder bewaak je de integriteit van ons bedrijfssysteem en kantoornetwerk. SLBdiensten en Slim! werken vrijwel geheel binnen een Microsoftomgeving. Je voert het beheer en onderhoud uit van onze interne- en externe servers en systeemsoftware. Je bent in staat systeem en netwerk te beoordelen op veiligheid, consistentie en prestatie en je weet op deze punten proactief verbeteringen aan te brengen. Je durft garant te staan voor een soepele installatie en werking van de binnen het bedrijf gebruikte software.

Als Webmaster ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van onze websites (slbdiensten.nl en slim.nl). Je ondersteunt de Productmanager en de afdeling Communicatie bij het plaatsen van content en samen met de Systeemontwerpers weet je nieuwe elektronische koppelingen met onze websites te implementeren. Je weet klussen af te maken en bent daardoor een motiverende collega.

Door je uitstekende communicatieve vaardigheden weten collega’s dat ze op je kunnen rekenen bij IT gerelateerde vragen en problemen.

Het profiel

* Deskundige IT-professional op MBO/HBO-niveau met uitstekende sociale vaardigheden
* Collegiaal, flexibel en stressbestendig
* Ervaring als systeembeheerder binnen een Microsoftomgeving
* Specifiek kennen MS-SQL-server/WinXP/WinServer2003/Office 2003 en 2007/Symantec Backup Exec eigenlijk geen geheimen meer voor jou
* Je hebt ervaring met het bouwen en/of het technisch beheer van websites en webwinkels in een ASP.Net omgeving. Je bent minimaal goed bekend met HTML en XML
* Kennis van Exact Globe, ASP en VBscript is een pre
* Brede kennis van hard- en software, netwerken en internet
* Leergierig en resultaatgericht; sterk verantwoordelijkheidsgevoel
* Uitstekende mondelinge en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid
* Woonachtig in Amsterdam of directe omgeving

Het aanbod

Wij bieden een aantrekkelijke werkkring en een afwisselende baan binnen een enthousiaste, dynamische en informele organisatie. Je vindt het een uitdaging om een essentiƫle bijdrage te leveren aan het resultaat van de onderneming. Uiteraard horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij. Wij ervaren onze locatie aan de Brouwersgracht in het centrum van Amsterdam als een fantastische plek om te werken.

De organisaties

SLBdiensten (www.slbdiensten.nl), opgericht in 1993, is een slagvaardige organisatie met als kernactiviteit het afsluiten van licenties voor het gebruik van informatietechnologie binnen het voortgezet onderwijs en de beroeps- en volwasseneneducatie. Naast het afsluiten van licenties verzorgt SLBdiensten door middel van innovatieve systemen het licentiebeheer voor de instellingen en haar ongeveer 80 leveranciers. De markt bestaat uit 1.600.000 scholieren/studenten en 250.000 medewerkers. Het zusterbedrijf Slim! (www.slim.nl) verzorgt sinds 1996 de productie en distributie van software o.a. CD-ROM, DVD-ROM en downloads) naar het gehele onderwijs, zowel naar de instellingen als naar studenten en medewerkers thuis. SLBdiensten / Slim! telt 18 medewerkers en is gevestigd aan de Brouwersgracht in Amsterdam-Centrum.

De sollicitatie

Voor meer informatie kun je per mail contact opnemen met Hein Masseling: masseling@slbdiensten.nl.

Ben je in deze functie geĆÆnteresseerd? Stuur of mail dan een korte brief met CV naar:

SLBdiensten BV

Eleanore Hamaker

Postbus 58003

1040 HA Amsterdam

hamaker@slbdiensten.nl

Geen opmerkingen: