donderdag 17 mei 2007

Blogger of toch maar WordPress

Ik ben ernstig gaan twijfelen... moet ik mijn site overzetten van Blogger naar WordPress?? Laatste lijkt een stuk beter te zijn en heeft diverse mooie plugins... Overzetten van al die berichten is vrij lastig. Als je een blogspot.com blogsite hebt, kan dat wel heel mooi in de nieuwe versie van WP, maar mijn site staat bij Kennisnet. Wellicht overzetten naar blogspot.com en dan importeren in WP...

3 opmerkingen:

Willem Karssenberg zei

Hoi Harry,
welke mooi features verwacht je in Wordpress die je in Blogger mist?

Harry zei

Ik ben even aan het testen... http://ictcafe.wordpress.com. De nieuwste versie van WordPress werkt met Ajax. Verder is het aanpassen van de sidebar heel eenvoudig: er zijn een aantal modules voorgedefinieerd. Sterk punt vind ik het aanmaken van artikelpagina's, wat in Blogger niet mogelijk is. Verder kun je de onderwerpen (categorieen) in diepere lagen verdelen. En alles is aanpasbaar he... Ziet er heel mooi uit, probeer het eens!

Fons van den Berg zei

Heb op de WordPress-versie van het ICTcafé ook al gepost, maar lees in de tussentijd het volgende:

A new Blogger importer that is able to handle the latest version of Google’s Blogger product and seamlessly import posts and comments without any user interaction beyond entering your login.

En dat gaat dan over versie 2.2 van WordPress.