donderdag 3 mei 2007

MacMe opent nieuwe winkel in Groningen

Zaterdag 12 mei opent MacMe de deuren van de nieuwste Apple Premium Reseller winkel van Nederland, aan de Westerkade 7 in Groningen.

MacMe Groningen is de nieuwe naam van Apple Centre Bossina. De verandering van Apple Centre naar Apple Premium Reseller is reden geweest om ook de winkel flink onder handen te nemen. Voor deze upgrade was een verhuizing van Westerkade 24 naar Westerkade 7 noodzakelijk.

Niet alleen is de nieuwe winkel een stuk groter, er is ook een theater, waar cursussen en presentaties gegeven gaan worden. Tevens is de technische dienst uitgebreid met de nieuwste technische snufjes.

Bij MacMe kan iedereen terecht voor de allernieuwste Apple producten, die allemaal zelf uit te proberen zijn in een winkel die compleet in Apple-stijl is ingericht. iPods, iMacs, MacBooks, iLife en talloze accessoires op alle gebieden.... bij MacMe is niks een geheim. De winkel is ingesteld op zowel professionals als op thuisgebruikers. Bij MacMe is het kopen van een Apple computer net zo eenvoudig als het gebruik ervan!

MacMe is een Apple Authorised Service Provider, waardoor reparaties altijd binnenshuis worden uitgevoerd. Mede door de jarenlange ervaring geeft MacMe het perfecte persoonlijke advies en kunnen zowel bedrijven als particulieren bij MacMe terecht voor installatie en ondersteuning. Ook scholen zijn bij MacMe aan het juiste adres, omdat MacMe tevens als Apple Solution Expert op educatief gebied is.

De feestelijke opening van het nieuwe filiaal in Groningen gaat gepaard met spectaculaire acties en aanbiedingen.

MacMe Groningen is ontstaan uit Apple Centre Bossina dat op haar beurt weer is ontstaan uit Bossina Graphic Shop. Bossina Graphic Shop was onderdeel van de firma Bossina die op 12 mei 1903 is opgericht. De opening valt dus op de 104de verjaardag van het bedrijf. Naast de winkel aan de Westerkade in Groningen is er ook een MacMe filiaal in Leeuwarden. Meer informatie is te vinden op www.macme.nl.

Geen opmerkingen: