donderdag 24 mei 2007

Mooie podcasts van National Geographic

Geplukt uit de nieuwsbrief van Apple:

'Mysteries of Lost Civilizations', 'The World's Most Unusual Foods', 'Extreme Healing', 'The World's Toughest Jobs' ... zoals de uiteenlopende onderwerpen al suggereren, biedt National Geographic een serie uiterst onderhoudende podcasts onder de titel 'National Geographic Video Shorts'. De gratis podcasts zijn leerzaam en inspirerend en laten je kennismaken met komodovaranen, brandmerken, buikdansen, rioolduiken, Mesa Verde en nog veel meer spannende onderwerpen.

Klik door naar de iTunes-podcasts (Engelstalig).

2 opmerkingen:

Guus Blezer zei

Hallo Harry,

Bedankt voor de tip. Het zijn hele mooie filmpjes en als docent Engels zou ik er wel wat opdrachten/vragen aan kunnen koppelen maar dan moet er wel iTunes op 't netwerk staan en zo ver is men nog niet bij ons systeembeheer. Heeft er al iemand ervaring mee?

Groet,
Guus Blezer
Bernardinuscollege
Heerlen

Harry zei

Guus, alleen installatie van itunes op het werkstation is nodig. Lijkt me geen probleem voor systeembeheer; ik zou wel de geavanceerde opties dan bekijken als beheerder. Maar waarom niet gewoon gebruiken in de les? Kijk ook eens naar dat filmpje over tornado's. Perfect voor ak!