vrijdag 1 juni 2007

Apple Premium Reseller ivizi opent haar deuren in het centrum van Maastricht

Maastricht: ivizi heeft vandaag aangekondigd dat het weekend van 2 en 3 juni de officiële opening is van de nieuwe Apple Premium Reseller aan de Wolfstraat 8 in Maastricht.

De nieuwe Apple Premium Reseller ivizi is een onafhankelijke winkel die zich heeft gespecialiseerd in Apple computers, iPods en de bijbehorende software en accessoires. De nieuwe winkel biedt shoppers in Maastricht de mogelijkheid om Apple’s innovatieve producten en oplossingen te ervaren en aan te schaffen in een stimulerende omgeving.

“We zijn erg verheugd het 2e filiaal van ivizi te kunnen openen” zegt Robert de Vree, eigenaar van ivizi. “We bieden het winkelend publiek in het centrum van Maastricht nu een plek waar alle Apple producten onder een dak te vinden zijn. Van de nieuwste MacBook en MacBook Pro, tot Apple’s volledige lijn van desktop computers en de nieuwste versies van de iPod-familie, je vindt het hier allemaal. Maar er is meer. We geven persoonlijke service en advies aan zowel particulieren als bedrijfsgebruikers - inclusief installatie en training.” Met name dat laatste is een belangrijk element.”

“Het gaat goed met Apple in Nederland,” aldus Ton van Garderen – General Manager Apple Benelux. “We zijn actief bezig om het aantal Apple Premium Resellers uit te breiden in de grote en middelgrote steden. Met de recent geïntroduceerde producten, zoals de nieuwe iPod shuffle, de MacBook en de Apple TV, heeft Apple een perfecte basis voor groei. De nieuwe winkel op deze toplocatie in Maastricht, zal daar zeker aan bijdragen.”

De feestelijke opening op zaterdag 2 juni en zondag 3 juni zal gepaard gaan met een aantal spectaculaire aanbiedingen.

Geen opmerkingen: