vrijdag 15 juni 2007

Nieuwsbrief 15 juni 2007

Beste lezer, lezeres,

Vanaf vandaag dus verstuur ik de nieuwe nieuwsbrieven via www.enormail.nl, een gratis dienst voor nieuwsbrieven. Mocht u zich willen afmelden dan kan dat via de link onderin deze nieuwsbrief.

Elke dag een gratis softwareprogramma

Leuke site waar je elke dag een gratis programma kunt downloaden wat normaal gewoon veel geld kost: www.giveawayoftheday.com. Kijk ook eens naar de gratis games, wellicht is er iets leuks bij voor op school.


Natuurlijk denken we ook aan de steeds groeiende Mac-gebruikers. FreeMacWare is speciaal voor hen bedoeld: er zijn nu 88 gratis programma's binnen de categorie 'educational'.

De laatste 10 weblogs
Recente commentaren
 • Edwin Mijnsbergen zei op 8-jun-2007 15:54:00
 • Ik zag het gisteren ook idd. Het is wel goed om te beseffen dat je je voor hele belangrijke bestanden niet afhankelijk moet maken van zulke websites. Je moet er een back-up van hebben of met met meerdere sites werken.

  En met de trend dat steeds meer werk online wordt gedaan in het achterhoofd....

 • Edwin Mijnsbergen zei op 3-jun-2007 13:43:00
 • Handig!

 • marcfrencken zei op 4-jun-2007 21:32:00
 • Het zou prettig zijn wanneer mensen met oog voor de klanten wat meer invloed zouden hebben, en niet die personen die macht als drijfveer hebben. Niet gehinderd door gedegen kennis van zaken kletsen deze mensen zo ongenuanceerd dat de stichting Beter Onderwijs er goed garen bij spint en ICT inzet in onderwijs als een verarming kan wegzetten. Het is pijnlijk dat mensen als De Boer zo hun invloed laten gelden.
  Je hebt misschien niet veel aan deze reactie, maar wat bijval vond ik wel het minste wat ik bieden mag

 • Anoniem zei op 15-jun-2007 15:10:00
 • Zie hier het debat dat Ict op school onlangs organiseerde over digitaal toetsen en examineren: http://www.ictopschool.net/nieuws/Nieuwsbericht.2007-06-07.5721

  Onder andere met Nynke de Boer

  Lucas


Met vriendelijke groet,

Harry Dubois, webmaster HET ICT-Cafe

Geen opmerkingen: