maandag 20 augustus 2007

Record aantal exposanten en sessies op ICT Beheer en Techniek Congres

De derde editie van het School & Computer ICT Beheer en Techniek Congres biedt een zeer uitgebreid programma. Op donderdag 15 november geven maar liefst ruim vijftig bedrijven en organisaties acte de présence.

Scholen zien zich steeds meer geconfronteerd met beslissingen omtrent de ICT-infrastructuur. ICT-coördinatoren en systeembeheerders vragen voortdurend om méér, de educatieve pakketten stellen steeds hogere eisen en het aanbod aan producten en diensten lijkt almaar harder te groeien. Her en der ontstaat zelfs een relatie met facilitaire processen. Het programma van het ICT Beheer en Techniek Congres sluit hier nauw bij aan.

Programma
Het programma op 15 november bestaat uit een plenaire opening, met drs. Leo Essink van Topicus BV als keynote-spreker. Deelnemers volgen daarna naar keuze twee of drie subsessies. Gerenommeerde bedrijven en organisaties verzorgen een product-/dienstsessie, zoals: 3M, Heutink ICT, Koks Gesto, Fortinet, Iddink, GTI Building Automation en nog vele andere. Daarnaast worden er contentsessies aangeboden over hoogst actuele onderwerpen. De contentsessies worden verzorgd door: Edupaper, Eduroute, Stichting EduPoort, Kenniscentrum Onderwijs Ondersteuning en Kennisnet Ict op school. Ook is er een beursvloer ingericht met meer dan 45 stands.

www.school-computer.nl
Een complete lijst van alle deelnemende bedrijven en organisaties, evenals een overzicht van de subsessies is te vinden op www.school-computer.nl.

Aanmelden
Het congres is bestemd voor (bovenschoolse) ICT-coördinatoren, schoolbestuursleden, schoolleiders/rectoren, facilitair/ICT-managers, systeembeheerders en andere geïnteresseerden in ICT en technologische vernieuwingen voor het onderwijs (PO, VO, BVE). Zeker voor scholen die voor investeringsbeslissingen staan, is een bezoek aan dit congres zeer de moeite waard!

Halverwege september ontvangen alle scholen een COS, voorzien van een folder met inschrijfformulier voor het ICT Beheer en Techniek Congres. Voor de BVE-sector wordt in september een folder meegezonden met Schoolfacilities. Maar inschrijven via www.school-computer.nl is ook mogelijk.

Kosten voor besturen en onderwijsinstellingen
De kosten voor deelname bedragen € 225,-. Indien meerdere personen van eenzelfde bestuur/erkende onderwijsinstelling deelnemen, betalen de tweede en alle volgende deelnemers € 215,- per persoon. Overige belangstellenden betalen € 325,- exclusief BTW.

COS-abonnees ontvangen eenmalig € 25,- korting per abonnement (info op www.cos-online.nl).

Geen opmerkingen: