maandag 17 september 2007

Gratis kennismakingsworkshops Bizzkidz en Bizzgames ondernemingssimulaties

In oktober vinden er in het gehele land gratis kennismakingsworkshops plaats over de Bizzkidz en Bizzgames ondernemingssimulaties. In de workshops maken docenten kennis met het gebruik van deze educatieve simulaties in het lesprogramma en worden praktische zaken zoals studielasturen en leerlingenbegeleiding besproken. Uiteraard spelen de docenten zelf ook een aantal ronden.

Inschrijven kan gratis via www.bizzkidz.nl of www.bizzgames.nl.

De simulaties worden al voor meer dan 8000 leerlingen ingezet als praktische opdracht, project, voor Leren Ondernemen en Samenwerkend Leren in het VO en MBO. Dit kan op de volgende twee manieren:
  1. De landelijke Bizzkidz Management Competitie die loopt van januari t/m maart, met een spannende finaledag in april waar de beste teams prachtige prijzen kunnen winnen.
  2. De flexibel inzetbare Bizzgames waarmee de docent een eigen schoolcompetitie opzet. Er is ook een Engelstalige Trading Partners voor tweetalig en vakoverstijgend onderwijs.
Wilt u ook ervaren hoe serious gaming kan worden toegepast in uw onderwijspraktijk? Schrijf u dan nu in voor een gratis kennismakingsworkshop via www.bizzkidz.nl of www.bizzgames.nl.

Meer informatie via Joost Schouten van BitPress Educatie, docenten@bizzkidz.nl of 020-7702265.

1 opmerking:

Jaco Grndijk Hogeschool v Amsterdam zei

Nette, eenvoudige online Game om praktijksituaties van het bedrijfsleven te simuleren. Studenten ontwikkelen competenties als samenwerken, ondernemen, vergaderen, communicatie, strategisch denken etc.
Op de academie vebrreden wij de opties per speelronde om de studenten te stimuleren vooruit te denken.