zondag 28 oktober 2007

Nieuwsbrief HET ICT-Cafe - 28 oktober 2007

Beste lezers en lezeressen,

Het was weer een tijdje geleden dat ik jullie mocht verblijden met een nieuwsberichtje van de site HET ICT-Cafe. Maar door de vele ontwikkelingen rondom mijn persoon (ik ben 1 dag extern gaan werken, bemoeienissen met de komende i en i conferentie en het 'Apple'-gebeuren) bleef er te weinig tijd over voor deze nieuwsbrief.

Maar niet getreurd, hierbij alsnog een brief!

1. HET ICT-Cafe aanwezig op de I en I conferentie 2007.
In november is er weer de jaarlijkse I en I conferentie. Wij zijn daar als echt ict-cafe weer aanwezig. Dit jaar zelfs groter dan alle andere jaren: in hotel De Werelt te Lunteren bezetten we de bovenste verdieping. Naast 15 pc's zullen er ook 5 Mac computers aanwezig zijn. Hulp is in ruimte mate aanwezig tijdens de conferentie om je kennis te laten maken met Apple en Mac OS X; een aantal ADE-ers (Apple Distinguished Educators) zullen acte de presence geven en doorlopende workshops geven. Kortom, een bezoek aan de conferentie is het zeker waard.

Ook op de conferentie (maar dat is nog een beetje geheim...), laten we je ook het eerste MRTC zien van Nederland. MRTC staat voor Mobiel Regionaal Training Centrum. Dit trainingscentrum van ICT&E bestaat uit 10 MacBooks met daarop Mac OS X geïnstalleerd. Wil je meer hierover weten, of misschien zelf eens een training daarop ontvangen, loop dan eens bij ons langs.

Kijk op http://www.ieni.org/conferentie/.

2. Website HET ICT-Cafe bestaat 5 jaar!
Ik had er zelf nog niet bij stil gestaan, maar een redactielid heeft er een leuk stukje over geschreven: we bestaan als site nu 5 jaar. En voorlopig gaan we zeker nog een aantal jaren ermee door. Dank voor de support die wij mochten ontvangen van onze lezers.

3. Laatste 10 berichten op de site

Tot de volgende keer,
Met vriendelijke groet,

Harry Dubois
webmaster HET ICT-Cafe
http://www.hetictcafe.nl

Wil je iemand opgeven als abonnee, stuur hen dan naar dit adres!

Geen opmerkingen: