maandag 12 november 2007

Nieuwsbrief HET ICT-Cafe - 12 november 2007

Beste lezeressen en lezers,

Drukke conferentieweken deze maand november. Donderdag is er het congres ICT Beheer en Techniek in Nieuwegein, en volgende week de conferentie van de vereniging I en I. Bij de laatste conferentie zal natuurlijk er een speciaal ICT-Cafe zijn. Tijdens de hele conferentie kunt u daar terecht voor het checken van uw mail, een gesprek aangaan met uw kroegbaas of gewoon bijpraten over ict en onderwijs.

Speciale Apple-workshops
Tijdens de I en I conferentie kunt u in het cafe doorlopende workshops meemaken van de speciale Apple educatieve trainers (ADE = Apple Distinguished Educator). U krijgt nu de exclusieve mogelijkheid om mee te doen met specifieke Apple software welke u ook kunt gebruiken in de klas.

Ook op de conferentie: het MRTC van ICT&E

Tijdens de conferentie kunt u ook het speciale Mobiele Regionale Training Center zien van ICT&E, het bedrijf waar ik sinds augustus 1 dag in de week werk. Sinds kort is ICT&E ook RTC voor Apple. Wij zijn als eerste organisatie in Nederland officieel een Regional Training Centre. Dit training centrum is volledig mobiel en kan op uw school uitstekend ingezet worden voor hands-on workshops. Dit mobiele training centrum bestaat o.a. uit 10 wireless MacBooks waarop wij onze trainingen verzorgen. Het Regional Training Centre helpt leerlingen en docenten om probleemloos aan de slag te gaan met digitale technologie. De workshops richten zich op het gebruik van geluid, video en fotografie specifiek voor het gebruik in het leren. Omdat het trainingcentrum naar u toe komt kunnen uw wensen in detail besproken en uitgevoerd worden. Wij zijn klaar voor het leren in de 21e eeuw; u ook?

Laatste 10 berichten op de site:
Harry Dubois, webmaster HET ICT-Cafe
www.hetictcafe.nl

Opgave Nieuwsbrief

Geen opmerkingen: