donderdag 8 november 2007

Schoolpix nu ook met iDeal en kalender maken

Schoolpix heeft vanaf begin van dit schooljaar de mogelijkheid om bestellingen te doen van geplaatste foto's m.b.v. iDeal. Dat blijkt uit de nieuwsbrief van Schoolpix een optie te zijn die niet vaak gebruikt wordt, terwijl het voor mij als postbankgebruiker wél ideaal is... Kortom, even wat aandacht op deze plek voor Schoolpix!

FOTOBESTELLINGEN
Begin dit schooljaar zijn wij overgestapt naar de mogelijkheid om met iDEAL te betalen. Wij hoopten dat daardoor ouders vaker foto's zouden bestellen. Het tegendeel is echter gebleken. Er wordt erg weinig besteld.
Wij denken dat het aan twee dingen kan liggen:
  • Ouders weten niet dat met de iDEAL betalingen pop-ups moeten worden toegestaan (de eigen bank opent een nieuw (beveiligd) pop-up venster).
  • Misschien weten ouders niet wat iDEAL is. Kunt u dit aan de ouders communiceren, misschien via de ouderkrant of iets dergelijks?
Hieronder een uitleg over iDEAL:
De schoolfoto's via Schoolpix kunt u afrekenen met iDEAL. iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren. U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABNAMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U moet hiervoor wel pop-ups toestaan in uw browser, iDEAL opent namelijk een nieuw beveiligd venster van uw eigen bank.
U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Schoolpix krijgt een melding van uw betaling.

Mocht u zelf ideën voor ons hebben om het aantal bestellingen te vergroten dan horen wij het graag!

KALENDER
Leuk om uw eigen schoolkalender te hebben met daarop de vakantiedagen, studiedagen, feesten etc. van uw school.

Nieuw bij Schoolpix:
Laat een speciale Schoolkalender maken.
Het enige wat wij nodig hebben is de vakanties en speciale dagen en minstens 6 foto's. Wij maken dan een jaar of halfjaar kalender voor uw school die u aan alle ouders kunt geven. (leuk kerstcadeautje)
Een voorbeeld van een jaarkalender en meer informatie vindt u door op deze link te klikken.
Tip: Als u een sponsor heeft kunt u hem gratis/goedkoper aanbieden, wij kunnen zijn logo of tekst gratis op de kalender plaatsen.

Congres ICT & Beheer
Op 15 november aanstaande zullen wij op het congres ICT&Beheer aanwezig zijn met een stand en geven wij ook een workshop. Meer informatie over het congres kunt u vinden op de site van SchoolenComputer

Met vriendelijke groet,

Helene Rompen
Schoolpix

Geen opmerkingen: