donderdag 17 januari 2008

TeleTOP Gebruikersdag 2008

Op 22 april bent u weer welkom op de TeleTOP gebruikersdag. Het hoofdthema van dit jaar is ‘interactie.’ De voorbereidingen zijn al in volle gang en uw inbreng is zeer gewenst!De TeleTOP gebruikersdag voor het voortgezet onderwijs is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke inspiratiebron op het gebied van e-learning. Docenten, beheerders, schoolmanagers en andere geïnteresseerden mogen ook dit jaar rekenen op een rijk gevuld programma.

Alles in het leven draait om interactie. In het onderwijs is dat niet anders. Rond dit thema is voor de gebruikersdag een groot aantal leuke ideeën bedacht met bijzondere werkvormen en activiteiten. Hoe het definitieve programma er uit gaat zien blijft echter nog even een verrassing!

De TeleTOP gebruikersdag draait vooral om ú. Vertel ons daarom welke onderwerpen of activiteiten u graag aan bod wilt laten komen. Heeft u misschien suggesties voor een bepaalde spreker? Of wilt u zelf uw ervaringen delen in een presentatie of op een andere manier?
Help mee om deze dag nog succesvoller te maken en laat het ons weten via gebruikersdag@teletop.nl.

Op het forum is inmiddels een speciaal topic aangemaakt: ‘VO.Gebruikersdag.’ Hier kunt u informatie inwinnen en van gedachten wisselen met medegebruikers en met de mensen van TeleTOP e-learning.

Geen opmerkingen: