woensdag 5 maart 2008

Nationale TeleTOP Themadag op 22 april

Nationale TeleTOP Themadag: de aanmelding is geopend!

Markeer dinsdag 22 april a.s. in uw agenda, want dan vindt de zesde Nationale TeleTOP themadag voor het Voortgezet Onderwijs plaats. Zoals gebruikelijk bent u weer van harte welkom. Het thema van dit jaar: 'Interactie'.

De themadag is deze keer in een nieuw jasje gegoten. Natuurlijk komt u weer van alles te weten over de mogelijkheden van e-learning. Maar bij de wijze waarop is ánders. Dit jaar is gekozen voor een ludieke en verrassende aanpak. Educatie speelt de hoofdrol, interactie en entertainment vormen de leidraad. Het wordt een dag om niet te vergeten. Klik dus snel op de online aanmelding onderaan deze pagina!

Programma
Het uitgebreide en afwisselende programma biedt voor elk wat wils. Zo kunt u presentaties en workshops bijwonen over onderwerpen als Activerend onderwijs, TeleTOP 7.3 en Interactieve whiteboards. Ook is er een netwerkcafé. U heeft ruimschoots de gelegenheid om uw collega's weer eens face-to-face te zien en kennis uit te wisselen. Nieuw is de informatiemarkt met aanbieders van digitale content. Hier hoort u alles over de laatste ontwikkelingen rond de integratie van digitaal lesmateriaal. Het volledige programma vindt u binnenkort op deze website.

Locatie en tijd
U bent op 22 april vanaf 9.30 uur van harte welkom in het Rabotheater Hengelo (tegenover station Hengelo). Koffie en thee - met wat lekkers - staan voor u klaar. Het dagprogramma start om 10.00 uur. Zien we elkaar op 22 april in Hengelo?

De aanmelding is geopend
Klik hier voor het online aanmeldingsformulier. Graag aanmelden vóór 21 maart. Deelname aan de TeleTOP themadag is kosteloos.


Adresgegevens:
Rabotheater
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Geen opmerkingen: