woensdag 9 april 2008

iFactors opent haar deuren in BredaiFactors heeft aangekondigd dat op 20 maart de opening van de Apple Premium Reseller in het centrum van Breda aan de Eindstraat 13 heeft plaatsgevonden. Eerder, op 14 februari, vond de start plaats van een shop-in-shop vestiging in het Voorwinden Luxury of Fashion warenhuis te Oud-Beijerland.

De Apple Premium Reseller, iFactors, is een onafhankelijke winkel die gespecialiseerd is in Apple computers, iPods en de bijbehorende software en accessoires. Daarnaast worden er Apple gecertificeerde cursussen gegeven, waarin allerlei onderdelen van de Mac aan bod komen. De nieuwe winkels bieden shoppers in Breda en Oud-Beijerland de mogelijkheid om Apple’s innovatieve producten en oplossingen te ervaren en aan te schaffen in een stimulerende omgeving.

iFactors, met winkels in Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag reeds een gevestigde naam voor Apple liefhebbers in Zuid Holland, breidt nu uit naar Noord Brabant. Directeur Bas Dorst van iFactors: “Het is snel gegaan met iFactors. In korte tijd hebben we prachtige winkels volgens het Apple Premium Reseller concept geopend op een aantal fantastische locaties en we zijn verheugd dat we de nu Breda kunnen toevoegen aan de lijst. Met onze vestigingen kunnen wij de Apple consument uitstekend en effici├źnt van dienst zijn. iFactors is klaar voor al het moois wat Apple in de nabije toekomst te bieden heeft.” Dorst sluit zeker niet uit dat iFactors in de toekomst nog meer vestigingen zal openen.

 “Het gaat goed met Apple in Nederland,” aldus Ton van Garderen – General Manager Apple Benelux. “We zijn actief bezig om het aantal Apple Premium Resellers uit te breiden in de grote en middelgrote steden. Met de recent ge├»ntroduceerde producten, zoals de nieuwe de MacBook Air, Time Capsule, iPods zoals de iPod touch en natuurlijk het ‘s werelds meest geavanceerde operation systeem Leopard, heeft Apple een perfecte basis voor groei. De uitbreiding van de iFactors-filialen zal hier zeker aan bijdragen.”

Geen opmerkingen: