donderdag 8 mei 2008

Presentatie nieuw digitaal lesmateriaal van diverse uitgeverijen voor het voorgezet onderwijs

Op donderdagmiddag 29 mei 2008 organiseert it's learning samen met de educatieve uitgeverijen De Rode Planeet, Eisma, Malmberg, Noordhoff en Nijgh Versluys een informatiebijeenkomst over digitaal lesmateriaal.

Deze bijeenkomst is een must voor docent, ICT- coördinator en directie in het voortgezet onderwijs die zich aan het oriënteren is op het gebruik van digitaal lesmateriaal binnen het eigen vakgebied.
U krijgt een demonstratie over digitale methoden die uitgeverijen hebben ontwikkeld voor studierichtingen variërend van VMBO tot VWO. Daarnaast toont De Rode Planeet methode-onafhankelijke digitale toetsen die kant-en-klaar te gebruiken zijn voor verschillende vakgebieden.

Wij hebben catalogi met het nieuwste digitale lesmateriaal van de uitgeverijen voor u klaarliggen, zodat u alles nog eens kunt nalezen en bekijken. Daarnaast kunnen wij u zeer aantrekkelijke aanbiedingen doen van de diverse uitgeverijen en van it's learning.

Naast de informatie over digitaal lesmateriaal, is deze bijeenkomst een mooie kans om collega's te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Steeds meer scholen in het voorgezet onderwijs maken gebruik van een elektronische leeromgeving. Uitgeverijen ontwikkelen kant-en-klare lesmaterialen om in de elo te kunnen gebruiken. It's learning en diverse uitgeverijen werken samen zodat scholen het beste uit het digitale lesmateriaal en de elo it's learning kunnen halen. Er zijn al meer dan 100 packages verkrijgbaar van digitaal lesmateriaal die optimaal afspeelbaar en arrangeerbaar zijn in de elo it's learning.

Datum: donderdag 29 mei 2008
Tijd: ontvangst vanaf 12:30. Het programma duurt van 13.00 - 16.00. Daarna is er mogelijkheid om persoonlijk na te praten tijdens een uitgebreide borrel tot 17:00.
Plaats: Rijnzathe 28, De Meern (gebouw met logo van Rabobank)
Voor wie: scholen in het Voortgezet Onderwijs

Wanneer u zich wilt opgeven voor deze middag, dan kunt u een mail sturen naar eva.feijen@itslearning.nl met daarin uw naam, het aantal personen waarmee u komt en de naam van de instelling waar u werkzaam bent. Aanmeldingen ontvangen wij graag zo snel mogelijk, maar in ieder geval vóór 23 mei 2008.

2 opmerkingen:

Florina zei

Dag Harry,
Wat denk: ben ik daar ook welkom als maker van al dat moois?

Harry zei

Tuurlijk Florina, bel ze even op en zeg dat je dit via mij gehoord hebt...