maandag 20 oktober 2008

Speciaal didactisch ict-cafe tijdens I en I conferentie

Onderstaand vinden jullie informatie over de komende I en I conferentie. Ben je werkzaam in het onderwijs en geïnteresseerd in ict? Bezoek dan eens deze conferentie! Nieuw is dat er dit jaar een apart didactisch ict-cafe zal plaatsvinden.
In dit cafe zullen diverse doorlopende workshops gehouden worden; dus wees welkom en loop binnen. Workshops zullen o.a. gaan over foto- en videobewerking, werken met een digitaal stripverhaal, het maken van digitale content. Ik zelf zal met een aantal vrijwilligers deze ruimte 'bemensen'. We werken met PC's en Mac's. Dus... tot ziens op dinsdag 25 en woensdag 26 november in Lunteren!

Heeft u zich al ingeschreven voor de inmiddels alweer 18e editie van de inspirerende onderwijs- en ict-conferentie van de i&i?
Doe dat dan snel want dinsdag 25 en woensdag 26 november aanstaande is het weer zover!
De vereniging i&i zal dan weer garant staan voor een inspirerend en innoverende onderwijs- en ict-conferentie voor het v[mb]o-onderwijs.
 
Het doel van de conferentie en marktplaats is het gebruik van nieuwe media, technologie en ICT aan het onderwijs te presenteren, op een manier waarop docenten, management
en directie geïnspireerd en gemotiveerd raken. De opzet van de conferentie is met name gericht op interactiviteit en een heldere, praktische overdracht van kennis en informatie.
 
De inhoud van de conferentie en de uitgebreide informatiemarkt ontrolt zich langs de volgende Themalijnen van het conferentieprogramma:
·         Didactiek
·         Content
·         Informatica
·         Beleid
·         Techniek
 
Een bomvol programma met vele interessante keynote-sprekers, workshops, seminars, motiviatietrainingen, speeddates en natuurlijk de masterclasses.
Daarnaast op de dinsdagavond een gezellige netwerkborrel mogelijk gemaakt door stichting Kennisnet en een niet te missen theaterprogramma.
 
Voor wie:
·         docenten die ict in hun onderwijs toepassen of die dat willen gaan doen
·         ict-coördinatoren en ict-managers
·         docenten informatica en informatiekunde
·         network- en applicatiebeheerders
·         schoolleiders met ict in hun portefeuille
·         docenten van lerarenopleidingen op hbo- of wo-niveau
·         instellingen en bedrijven die zich met ict en v(mb)o bezig houden
·         innovatoren die hun publiek willen ontmoeten
·         allen die in het onderwijs betrokken zijn bij didactische vernieuwing waarbinnen ICT een rol speelt
 
Nog niet ingeschreven?
Doe dit dan snel via www.ieni.org/conferentie

Geen opmerkingen: