maandag 20 oktober 2008

TeleTOP e‑learning toont breed aanbod tijdens I&I

Het uitgebreide aanbod aan adviesdiensten, trainingen en producten van TeleTOP e‑learning blijft veel mensen verrassen. Tijdens de komende I&I treden daarom vooral onze ándere activiteiten in het voetlicht.
 
Het valt niet mee als producent/leverancier van de meest gebruikte elektronische leeromgeving van Nederland. Het wordt maar al te snel vergeten dat we naast de TeleTOP elo ook nog een breed scala aan andere activiteiten voor het onderwijs ontplooien. Tijdens de I&I op 25 en 26 november gaan we daar wat aan doen. Zo verzorgen we ondermeer de volgende presentaties:
 
 • E‑learning: succesvol implementeren van middelen, methoden en technieken
  • De succesvolle implementatie van e‑learning in uw onderwijs en in uw organisatie vergt een gestructureerde aanpak. Tim Remmers laat zien hoe het implementatietraject van een (willekeurige) elektronische leeromgeving zou moeten verlopen. Voldoende aandacht voor álle relevante factoren en partijen is daarbij onontbeerlijk. In een helder stappenplan kijken we per implementatiefase naar de technische, organisatorische, didactische en de personele aspecten.
 • Digitale schoolborden: focus op didactische kansen en mogelijkheden
  • Met een digitaal schoolbord kunt u uw lessen op een verrassende en uitdagende manier inrichten. Aan de hand van een interactieve demo krijgt u een beeld van de vele didactische mogelijkheden van dit educatieve hulpmiddel. Maar hoe leert u deze mogelijkheden optimaal in te zetten in de les? TeleTOP e‑learning presenteert hiervoor een lijn van doelgerichte trainingen. De techniek wordt niet vergeten, maar de didactische kansen en mogelijkheden staan centraal.
 • Leer de mogelijkheden van WinToets 4.0 kennen en benutten
  • TeleTOP e‑learning is als enige opleider door de uitgever van WinToets (De Rode Planeet) gemachtigd om gecertificeerde WinToets-trainingen te verzorgen. Op de I&I geeft TeleTOP e‑learning tekst en uitleg bij de diverse mogelijkheden. Daarnaast presenteren we het nieuwe boek van Allard Bijlsma over WinToets 4.0. Dit boek vormt een onmisbare leidraad voor iedereen die de vele mogelijkheden van dit populaire toetsingsprogramma wil leren kennen.
 • Zelf digitale leermiddelen ontwikkelen: stap voor stap naar succes
  • Steeds vaker besluiten individuele docenten, vaksecties en  scholen om zelf digitale leermiddelen (content) te ontwikkelen. Maar wat wilt u precies bereiken? Met welke tools gaat u het materiaal bouwen? Hoe garandeert u de bruikbaarheid en uitwisselbaarheid binnen uw elektronische leeromgeving? TeleTOP e‑learning presenteert een aanpak waarbij u vanaf het bepalen van de doelstelling tot en met de feitelijke ‘bouw’ stap voor stap werkt aan succesvol resultaat.

Bezoek ook onze stand
Natuurlijk bent u van harte welkom op de stand van TeleTOP e‑learning in de centrale hal van congreshotel De Werelt in Lunteren. Hier kunt u zich verder laten voorlichten over ons brede aanbod aan adviesdiensten, didactische ondersteuning, trainingsmogelijkheden, workshops en e‑learning producten. Kijk voor een voorproefje ook eens op www.teletop.nl. Zeker weten dat TeleTOP e‑learning u meer kan bieden dan u dacht!

Geen opmerkingen: