zondag 26 oktober 2008

Wilfred Rubens als keynote spreker op ICT Beheer en Techniek Congres

Op dinsdag 4 november 2008 is er in het Nieuwegeins Business Center weer het jaarlijkse ICT Beheer en Techniek Congres.
Dit keer is Wilfred Rubens de keynote spreker. Inschrijven kan hier.

Wilfred Rubens is een echte generalist met veel ervaring op het gebied van e-learning. Hij is niet 'technology driven', maar ziet ICT wel als belangrijk gereedschap om kennis te verwerven, te delen en te ontsluiten. Wilfred houdt zich sinds eind 1995 bezig met e-learning. Eerst bij BVEnet, daarna als e-learning consultant bij Siennax en het toenmalige KPMG Consulting. Vervolgens heeft Wilfred Rubens bijna vijf jaar gewerkt als adviseur ICT in het onderwijs bij het IVLOS, Universiteit Utrecht.

Sinds 1 oktober 2006 werkt Wilfred als beleidsmedewerker van het College van Bestuur van Gilde Opleidingen, het regionaal opleidingencentrum in Noord- en Midden-Limburg. Bij dit ROC houdt hij zich voornamelijk bezig met onderwijsontwikkeling en ICT in het onderwijs.

Daarnaast is Wilfred redactielid van e-learning.nl en onderhoudt hij dagelijks een weblog over technology enhanced learning. Wilfred Rubens verzorgt regelmatig keynotes, presentaties, workshops en gastcolleges over e-learning. Hij heeft een groot aantal publicaties over e-learning op zijn naam staan.

School & Computer

Geen opmerkingen: