maandag 17 november 2008

Vijf jaar TeleTOP e-learning

"Vandaag bestaat TeleTOP e‑learning op de kop af vijf jaar. In die tijd is het bedrijf gegroeid van een bescheiden driemanszaak tot een gerespecteerde e-learningspecialist met meer dan 30 bevlogen medewerkers.
De oorsprong van TeleTOP e-learning als zelfstandig bedrijf voert terug naar Universiteit Twente. Eind jaren negentig lag hier de basis voor de ontwikkeling van TeleTOP elo. De belangstelling voor deze Nederlandse elektronische leeromgeving groeide zo snel, dat behoefte ontstond om de doorontwikkeling en distributie bedrijfsmatig te gaan organiseren.

Quirijn Hamel, Mark Leusink en Pascal Scheurink pakten de handschoen op. Op basis van hun vertrouwen in de didactische kansen en mogelijkheden van e‑learning, zetten zij op 17 november 2003 hun handtekening. TeleTOP e‑learning was daarmee een feit.

Het bedrijf heeft zijn bestaansrecht zeker bewezen. Veel onderwijsverzorgers voelen zich aangesproken door de pragmatische aanpak en de focus op de onderwijskundig zinvolle en verantwoorde inzet van technologie. In het voortgezet onderwijs is TeleTOP e‑learning met TeleTOP elo marktleider en ook in het hoger onderwijs, het bedrijfsleven en de overheid is het bedrijf een graag geziene partij.

Gaandeweg heeft de elektronische leeromgeving gezelschap gekregen van een breed scala aan adviesdiensten, trainingen en andere producten. De verbindende factor is en blijft e‑learning in al zijn verschijningsvormen. Vanzelfsprekend kan het bedrijf deze activiteiten alleen maar bieden dankzij een groeiend aantal enthousiaste medewerkers. Samen met de oprichters van het eerste uur zetten deze specialisten zich in om u te helpen de meerwaarde van e‑learning voor uw specifieke situatie te vinden en te benutten.

Om het lustrum kracht bij te zetten, organiseert TeleTOP e‑learning in het komende jaar verschillende bijeenkomsten en activiteiten. Houdt deze website in de gaten voor meer informatie!

Wilt u weten wat TeleTOP e‑learning voor u kan betekenen? Bel 053 – 480 31 30. Mailen kan natuurlijk ook: info@teletop.nl"

Geen opmerkingen: