maandag 17 november 2008

Win de Ronde Tafel van Microsoft

Nog even een reminder: lever een top idee in bij de firma Wortell en je kunt de Microsoft RoundTable winnen!
Je hebt nog een week, dus doe het snel en surf naar www.hetroundtableonderwijsidee.nl!

Misschien kent u al het nieuwe concept van Microsoft om een stuk hardware te lanceren waarmee op afstand geconfereerd kan worden. “De RoundTabel is een geavanceerde videoconferentie telefoon met een stemgestuurde 360-graden camera die voorzien is van ingebouwde microfoons. Met MS RoundTable en Microsoft Live Meeting kan men heel eenvoudig een videovergadering opzetten. Tijdens een Live Meeting worden er twee vensters weergegeven per RoundTable. Eén venster geeft een panaroma beeld aan van alle gebruikers rond de RoundTable en het andere venster geeft de actieve spreker weer. Bovendien is het mogelijk om bijvoorbeeld documenten live met elkaar te delen zoals: agendapunten, MS Office documenten , grafieken of een overzicht van de laatste ontwikkelingen in het onderwijs.”
In een soort vliegende schotel zijn webcams aangebracht en de deelnemers kunnen met elkaar overleggen alsof ze in dezelfde kamer zitten.

Heeft u een top idee voor de Microsoft RoundTable?

Speciaal voor de I&I zijn wij op zoek naar een innovatief idee voor het inzetten van de Microsoft RoundTable binnen uw school. Wat het is en wat u kunt winnen?!
Kijkt u snel op www.hetroundtableonderwijsidee.nl en verzin een innovatief idee, een praktische toepassing voor het inzetten van de RoundTable binnen de school.
Gelet wordt op de toepasbaarheid in het onderwijs (van basis tot hoger onderwijs)/ innovatief & creativiteit.
De jury bestaat uit MicroSoft, Wortell en I&I.

De prijswinnaars met het beste idee worden bekend gemaakt op de I&I conferentie De Werelt te Lunteren op 26 november 2008 rond 16.00 uur.

Dus kom naar het I&I congres om de RoundTable te zien en laat van u horen!

Bekijk ook de weblog van Remco Ploeg!

Geen opmerkingen: