dinsdag 3 februari 2009

IPON2009 Onderwijs & ICT

Op woensdag 8 en donderdag 9 april 2009 is het weer zover. Na het grote succes van vorig jaar worden op deze dagen de tweede editie van het grootse Onderwijs & ICT congres en vakbeurs gehouden.

Op de IPON2009 Onderwijs- en ICT vakbeurs kan het onderwijs zich weer volledig laten inspireren en de kennis op het gebied van Onderwijs& ICT helemaal bijspijkeren middels het zeer uitgebreide congres programma, maar ook via de meer dan 70 standhouders die acte de precense zullen gaan geven op de IPON2009.

De basis wordt gevormd door een omvangrijk programma met activiteiten, presentaties, demonstraties, workshops, testlabs, seminars en congressen gericht op schoolvakken en het curriculum. Onderwerpen die een direct resultaat voor de bezoeker opleveren en hun denken en doen ten aanzien van digitaal onderwijs' definitief verandert.

Kortom: Ben u leerkracht, docent, ICT co├Ârdinator, directeur of bovenschools manager of ge├»nteresseerd in nieuwe ICT toepassingen voor het onderwijs, dan mag u IPON 2009 niet missen.

Toegang is gratis bij voorinschrijving. www.ipononline.nl

1 opmerking:

Wim Karreman zei

En na de beurs op donderdag weer zo'n schitterende TeachMeet?