woensdag 1 juli 2009

Picnic Young voor creativiteit en innovatie in het onderwijs

2009-07-01_0931 Maak kennis met de nieuwste technologietrends en de toepassing van creatieve technologie in jouw onderwijs. PICNIC YOUNG biedt een sprankelend en uitdagend programma voor jongeren, onderwijs- en creatieve professionals.
De voorinschrijving van PICNIC Young is van start gegaan. Registreer u alvast via de volgende link zodat u als eerste op de hoogte bent van het programma en officiële inschrijving.

http://picnicyoung.nl/inschrijven*
PICNIC YOUNG Creative Playground: Voor jongeren (12-18jr)*
Kom met de hele klas gratis naar PICNIC YOUNG Creative Playground, de ideale manier om onderwijstijd in te zetten voor creatief leren met nieuwe technologie. In interactieve workshops maken leerlingen kennis met nieuwe media en technologie. Ze ontwerpen zelf interactieve objecten, maken games, video’s en animaties. Leerlingen ervaren hoe de combinatie van technologie en hun eigen creativiteit kan leiden tot verrassende resultaten!

*PICNIC YOUNG Seminars: Voor onderwijs- en creatieve professionals *
Tijdens het PICNIC YOUNG Seminar zullen creatieve denkers, experts en ervaringsdeskundigen alles vertellen over innovatieve toepassingen van nieuwe technologie in het onderwijs. Professionals met een open blik voor innovatie uit het onderwijs, culturele- en creatieve sector ontmoeten elkaar en prikkelen met inspirerende lezingen, verrassende acts en ontroerende voorbeelden. Een doorkijk naar nieuwe mogelijkheden voor het werken, leven maar vooral het leren in de kenniseconomie van morgen. Het seminar vindt plaats op woensdag 23 september.

*Praktische Informatie*
PICNIC YOUNG vindt plaats op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam, op 23 t/m 25 september 2009.
Op www.picnicyoung.nl vindt u een overzicht van de verschillende workshops, het seminar programma en de kosten. Deze wordt de komende tijd continu geüpdate. Als u dit evenement niet wilt missen, zorg dan dat u uw klas en/of uzelf snel registreert. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en er is veel belangstelling voor dit evenement.

Op de website vindt u ook alle informatie over ondersteuning die PICNIC YOUNG u kan bieden bij de praktische organisatie (zoals vervoer, financiering, lunch en accommodatie).

Zie: www.picnicyoung.nl

Over PICNIC YOUNG
Picnic Young wordt georganiseerd door Creative Learning Lab van Waag Society en Stichting Kennisnet.

Geen opmerkingen: