dinsdag 16 maart 2010

De slimste laptopkar

LapCabby16V IT Meubel introduceert de LapCabby 
Een innovatief opberg- en laadsysteem voor laptops: dát is de LapCabby van IT Meubel. Tijdens IPON 2010 werd de laptopkar officieel in Nederland geïntroduceerd. De complete uitrusting én de scherpe prijs maken de LapCabby de allerslimste laptopkar.

De verschillende modellen van de  LapCabby bieden ruimte voor 10, 16, 20 en maximaal 32 laptops of netbooks. Deze worden, afhankelijk van het type, verticaal of horizontaal op de solide schuiflades geplaatst. De innovatieve LapCabby is universeel: voor het opladen worden de bestaande adapters van de laptops gebruikt. Deze worden compact opgeborgen in een gesloten compartiment, waar zich ook het energiebesparende laadsysteem bevindt. Dat maakt de LapCabby niet alleen de meest efficiënte, maar ook de meest veilige oplossing: elektrische elementen zijn voor leerlingen immers niet toegankelijk. 
Gebruisvriendelijk
Naast een eigentijds design kenmerkt de LapCabby zich door haar gebruiksvriendelijkheid. Ieder model is voorzien van rubberen hoekbeschermers en stevige handgrepen. Bovendien is het dubbelsluitende slot aan de bovenzijde van de kar geplaatst. Dat voorkomt veel narigheid: afgebroken sleutels behoren tot de verleden tijd. De LapCabby heeft een standaard garantietermijn van maar liefst 2 jaar en is momenteel één van de scherpst geprijsde laptopkarren in de markt. Zo is de LapCabby 16V, met ruimte voor 16 laptops tot een grootte van 19 inch, verkrijgbaar voor € 1475,- inclusief BTW. Voor meer informatie over de LapCabby en voor het adres van een reseller bij u in de buurt kijkt u op www.lapcabby.nl of u belt met 0577-460777.

Geen opmerkingen: