maandag 26 april 2010

MacHouse haalt méér uit je Mac!

MacHouse Amsterdam organiseert al jaren inspirerende beginners-seminars voor beginnende Mac gebruikers. Helemaal gratis.

We zijn nu trots om aan te kondigen dat al onze filialen klanten zo’n mooie start aanbieden, elke zaterdag! En uiteraard nog steeds geheel kosteloos.

MacHouse Amsterdam gaat nu een stap verder en verzorgd dagelijks cursussen op het gebied van OS X, iLife, iWork, maar ook de professionele toepassingen zoals Aperture, Logic Studio, en Final Cut Express! Tijdens deze cursussen leert u bijvoorbeeld om een prachtige website te maken met iWeb. Geheel in uw eigen smaak, en met uw eigen vormgeving. Of leer het onderste uit de kan te halen met iPhoto, een film monteren in iMovie en vervolgens uw werk te branden op een DVD met iDVD.

In overleg kunnen wij u zelfs cursus aanbieden op maat, voor u óf uw personeel! Tijdens alle cursussen is er voldoende tijd en ruimte voor uw vragen en bent u verzekert van een goede start! Kom gerust eens binnenlopen tijdens een gratis seminar, elke Zaterdag in al onze filialen!

Voor meer informatie, de agenda en inschrijvingen kunt u terecht op www.machouse.nl/ilearn

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met ilearn@machouse.nl

Tot snel op de iLearn!

Geen opmerkingen: