donderdag 3 juni 2010

Volg opleiding ict-coördinator en maak kans op een reis naar Suriname

ict&eDe ICT-coördinator is nog steeds een spil in de realisatie van ICT-rijk leren!

ICT&E bestaat 10 jaar en start een unieke opleiding ICT-coördinator

Op 1 september 2010 bestaat ICT&E 10 jaar. In die 10 jaar hebben we bijna 500 ICT-coördinatoren in binnen- en buitenland opgeleid. In de 25e opleiding ICT-coördinator, die op 22 september 2010 in Utrecht start zal na het succesvol afronden van die opleiding de 500e  ICT-coördinator  worden gecertificeerd.

ICT&E ziet in de ICT-coördinator nog steeds een sleutelfactor bij het duurzaam implementeren van ICT in het leren. De inhoudelijke taken van de ICT-coördinator zijn in de afgelopen 10 jaar zeker veranderd, maar het belang van die luisterende, ondersteunende rol is nog steeds niet weg te denken uit het onderwijs in de 21e eeuw. In deze inclusive opleiding, een rijke mix van speciaal en regulier onderwijs, leert u samen met collega ICT-coördinatoren de kneepjes van dit prachtige vak!

Om te vieren dat we die 500e ICT-coördinator gaan certificeren, mag een van de deelnemers op onze kosten een week mee met een studiereis in januari 2011 naar Paramaribo. Om te zien en beleven hoe meer dan 50 PO/SO/VMBO scholen in Suriname en Nederland structureel samenwerken en leren.
Na inschrijving van de opleiding ICT-coördinator 2010 – 2011, schrijft u een korte motivatie waarom juist u de geschikte kandidaat voor de studiereis bent. Een deskundige jury bepaalt rond 15 oktober wie er mee mag naar Paramaribo! Zegt het voort!!

Geen opmerkingen: