donderdag 16 september 2010

Dapter e-portfolio infomiddag

image Wat is Dapter e-portfolio en wat maakt deze applicatie zo krachtig? De Dapter informatiemiddag op maandag 27 september is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de inzet van het e-portfolio in zijn of haar onderwijs. Denk daarbij aan thema’s als het Europees Taalportfolio, het CKV-kunstdossier, de Maatschappelijk Stage of aan praktijkonderwijs en competentiegerichte onderwijsvormen.
Op welke vragen biedt het e-portfolio een antwoord? Aan de hand van heldere voorbeelden worden de toepassingsmogelijkheden en de meerwaarde van Dapter besproken, het veelzijdige portfolioplatform van Dactique. Daarbij komen ook de implementatieaanpak en de brede ondersteuningsmogelijkheden aan bod.
U bent zijn deze middag te gast bij Openbare Scholengemeenschap Helen Parkhurst in Almere. Deze school is als één van de eersten gestart met de implementatie van Dapter. Onderwijsontwikkelaar David le Clercq is nauw betrokken bij de implementatie en deelt zijn ervaringen graag met u.
U bent welkom vanaf 14.00, het inhoudelijke programma begint om 14.30 en wordt rond 16.30 afgesloten met een borrel. U kunt dan onder het genot van een drankje met ons en met uw collega’s van gedachten wisselen over de mogelijkheden van Dapter in uw specifieke situatie.
Wilt u zich aanmelden voor deze informatiemiddag? Bel dan 053-480 31 30. Deelname is kosteloos.
Meer informatie vindt u op www.dactique.nl en op de productsite www.dapter.nl.

Geen opmerkingen: