donderdag 22 december 2011

MyHeritage komt met Family Tree Builder 6.0

(extern bericht)

Family Tree Builder 6.0MyHeritage.com, 's werelds grootste online familienetwerk, kondigt vandaag de release aan van Family Tree Builder 6.0, de meest samenhangende gratis software voor stamboomliefhebbers over de hele wereld. Door de toevoeging van het automatisch zoeken in onze historische datacollectie en nieuwe functies om de familiegeschiedenis te presenteren, maakt Family Tree Builder 6.0 het onderzoeken van de stamboom een stuk boeiender en meer de moeite waard.

Miljoenen liefhebbers van familiegeschiedenis en genealogie gebruiken de Family Tree Builder van MyHeritage wereldwijd om hun stamboomgegevens te organiseren, bewerken en te presenteren. De nieuwe en verbeterde Family Tree Builder zal hen voor het eerst in staat stellen om vanuit het programma historische data te raadplegen, hun familiegeschiedenis op diverse innovatieve manieren te bekijken en hen te helpen familiegebeurtenissen uit het heden en het verleden te vieren.

“Door het combineren van moderne technologie met gemak is Family Tree Builder dé kameraad die men meeneemt in de spannende zoektocht naar het verleden, bij het delen van speciale familiemomenten in het heden en het bewaren van dit alles voor toekomstige generaties”, zegt Gilad Japhet, oprichter en CEO van MyHeritage. “Family Tree Builder zit vol met nieuwe spannende functies en geeft een extra dimensie aan het onderzoeken naar de familiegeschiedenis voor gevorderden en beginners. Wij zijn trots om de meest samenhangende en functierijke software in de branche te hebben ontwikkeld en conform onze missie familiegeschiedenis naar het grote publiek te hebben gebracht. Wij zullen doorgaan met het gratis beschikbaar stellen hiervan voor iedereen.”

Automatisch zoeken naar historische gegevens
In navolging van onze acquisitie van World Vital Records door MyHeritage, voegt Family Tree Builder voor het eerst historische content toe aan haar pakket. De software zoekt automatisch naar relevante historische gegevens tussen de miljarden records aan geboorte, huwelijk, overlijden, volkstellingen en kranten, op het moment de stamboom wordt aangevuld of bewerkt. Relevante historische records kunnen dan met één klik bekeken worden.

Nieuwe manieren om de stamboom te bekijken en te tonen
Gebruikers van de Family Tree Builder kunnen hun gegevens synchroniseren met een besloten online familiesite op MyHeritage.com; een ideaal platform voor het delen van stambomen en het in contact blijven met de familie. Dit stelt familieleden ook in staat om de stamboom te bekijken en foto's toe te voegen door middel van onze recent gelanceerde MyHeritage app voor de iPad, iPhone en Android. Een verbeterde integratie met familiesites op MyHeritage voegen online functies naadloos samen met de software.

Zoals:
Familiestatistieken: MyHeritage.com analyseert uw stamboom en produceert 45 verhelderende statistieken zoals de gemiddelde leeftijd en de meest voorkomende voornamen in uw familie. Vele statistieken die nergens anders worden vertoond kan men daar inzien. Bijvoorbeeld de geografische verspreiding van geboorteland en woonplaats (land), een toplijst van families waarbij het leeftijdsverschil tussen partners het grootst is, het gemiddelde leeftijdsverschil tussen het oudste en het jongste kind in een gezin en nog veel meer.
Profielpagina's: Profielpagina's geven ieder familielid meer diepte en diversiteit in de familiegeschiedenis. Profielen vertonen prachtige gedetailleerde gegevens over personen uit de stamboom en voegen foto's, directe familieleden, gebeurtenissen, bronvermeldingen en veel meer toe.
Familie Tijdlijn: Familiegebeurtenissen en foto's worden in een prachtige en eenvoudig te gebruiken tijdlijn gezet. Zoom in op een specifieke dag of bekijk een jaar aan gebeurtenissen in één overzicht.
Familie Tijdboek: Het Tijdboek is een digitaal fotoalbum met automatisch gegenereerde biografieën van de directe familie. Slimme technologie genereert het precies zoals mensen met veel liefde prachtige plakboeken maken, alleen wordt dit automatisch gedaan door het programma.
Familie Memoriespel: Dit unieke en gratis online spel, genereert automatisch speciale fotospeelkaarten van directe familieleden en voorouders gebaseerd op de stamboom van de gebruiker. Te spelen volgens de normale spelregels waarbij de gebruiker tegen anderen strijdt of een race tegen de klok kan aangaan. Het spel is ideaal om de jongere generaties over hun voorouders te informeren en brengt hen op spelenderwijs in contact met genealogie.

Vier Familiegebeurtenissen
Familiegebeurtenissen: Belangrijke familiegebeurtenissen worden overzichtelijk vertoond in een maand- of jaarkalender, wat het gemakkelijker maakt om speciale familieaangelegenheden te onthouden en hartenwensen te versturen.
De bovenstaande nieuwe functies vullen het grote aanbod aan bestaande onderdelen van de Family Tree Builder 6.0 aan, waaronder Smart Matching™ , verbluffende stamboomdiagrammen, gezichtsherkenningtechnologie, interactieve landkaarten, foto-albums en fotopresentaties, boekrapporten, stamboom samenhangcontrole, takenlijsten en nog veel meer.
De nieuwe Family Tree Builder 6.0 is beschikbaar in 37 talen en kan gratis gedownload worden vanaf www.myheritage.nl/family-tree-builder.

Geen opmerkingen: